The Anda Mani Khaolak Beachfront Villas

Güney Tayland, Lam Kaen
The Anda Mani Khaolak Beachfront Villas Öne Çıkan Resim
The Anda Mani Khaolak Beachfront Villas Dış Mekan
The Anda Mani Khaolak Beachfront Villas Dış Mekan
The Anda Mani Khaolak Beachfront Villas Dış Mekan
The Anda Mani Khaolak Beachfront Villas Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
The Anda Mani Khaolak Beachfront Villas
7/9 Petchkasem Road Laem Kaen, Khao Lak, Phang Nga Güney Tayland, Lam Kaen

The Anda Mani Khaolak Beachfront Villas misafirlere Khao Lak bölgesinde, plajda, Khao Lak–Lam Ru National Park ve Khao Lak Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Little White Sandy Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Khao Lak Dağı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için The Kitchen ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Stüdyo Süit, Birden Çok Yatak
Room
Suite with Spa Bath
Room
Villa with Couple Bath
Room
Ocean Front Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x