The Amarta Villa

Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan
The Amarta Villa Genel
The Amarta Villa Genel
The Amarta Villa Genel
The Amarta Villa Genel
The Amarta Villa Öne Çıkan Resim
Image More +167 fotoğraf
The Amarta Villa
Jl. Kubung Batu I No.8A Taman Griya Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan

The Amarta Villa konaklamanızda Jimbaran bölgesinde, Jimbaran Balık Pazarı ile 5 km (3,1 mi) ve Garuda Wisnu Kencana Kültür Parkı ile 6,3 km (3,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Kuta Plajı ile 9,1 km ve Legian Plajı ile 10,9 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için villada belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Bar/oturma salonu, havuz barı veya bir 3 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve kapalı özel spa küveti olan 3 ayrı ayrı döşenmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 59-inç LED televizyon ve uydu kanalları mevcuttur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, spor salonu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca ücretsiz kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Villa, 3 Yatak Odası, Havuz Manzaralı (Pool Villa)
Room
Family Villa (Pool Suite)
Room
Family Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı (Pool Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x