The Alpina Mountain Resort

Güney İsviçre, Tschiertschen
The Alpina Mountain Resort Genel
The Alpina Mountain Resort Genel
The Alpina Mountain Resort Genel
The Alpina Mountain Resort Genel
The Alpina Mountain Resort Genel
Image More +25 fotoğraf
The Alpina Mountain Resort
Panezlis 67 Güney İsviçre, Tschiertschen

Tschiertschen bölgesindeki The Alpina Mountain Resort misafirlere dağda, AdventureRooms Chur ve St. Martins Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Davos Klosters ile 12,4 mi (19,9 km) ve St. Martinsplatz Meydanı ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Alpina Restaurant, The Alpina Mountain Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 27 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca açık havuz ve açık tenis kortu sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Junior
Junior Süit, Balkon, Dağ Manzaralı (Attica)
Süit,
Süit, Balkon, Dağ Manzaralı (Attica Master)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x