Thayu Farm Hotel

Limuru
Thayu Farm Hotel Genel
Thayu Farm Hotel Genel
Thayu Farm Hotel Genel
Thayu Farm Hotel Genel
Thayu Farm Hotel Genel
Image More +50 fotoğraf
Thayu Farm Hotel
Kabuku-Tigoni Road , Limuru

Limuru bölgesindeki Thayu Farm Hotel konaklamanızda, Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 20,3 mi (32,6 km) ve Nairobi Ulusal Parkı ile 28 mi (45 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Two Rivers Alışveriş Merkezi ile 12,3 mi (19,8 km) ve Village Market Alışveriş Merkezi ile 13,4 mi (21,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimiz şömine bulunan 30 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Banyolu/Duşlu, Bahçe Manzaralı
Room
Family Kır Evi, 2 Yatak Odası, Mutfak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x