Thanh Vy Hotel

Güney Vietnam, An Thoi
Thanh Vy Hotel Öne Çıkan Resim
Thanh Vy Hotel Dış Mekan
Thanh Vy Hotel İç Mekan
Thanh Vy Hotel Oda Manzaraları
Thanh Vy Hotel Oda Manzaraları
Image More +8 fotoğraf
Thanh Vy Hotel
86 Nguyen Truong To, An Thoi Güney Vietnam, An Thoi

Thanh Vy Hotel misafirlere Phu Quoc bölgesinde, plaj yakınında ve Phu Quoc Hapishanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Phu Quoc Plajı ile 10,8 mi (17,4 km) ve Phu Quoc Gece Pazarı ile 14,9 mi (24 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 28 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Family
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x