Thanh Tay Homestay Hoi An

Orta Vietnam, Cam Chau
Thanh Tay Homestay Hoi An Öne Çıkan Resim
Thanh Tay Homestay Hoi An Dış Mekan
Thanh Tay Homestay Hoi An İç Mekan
Thanh Tay Homestay Hoi An Kahvaltı
Thanh Tay Homestay Hoi An Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Thanh Tay Homestay Hoi An
Nguyen Trai St., Thanh Tay, Cam Chau Orta Vietnam, Cam Chau

Thanh Tay Homestay Hoi An misafirlere Hoi An (Cam Chau) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Ba Le Pazarı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon My Khe Plajı ile 11,8 mi (19 km) ve Cua Dai Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x