Thanh Nga Hotel

Orta Vietnam, Tuy Hoa
Thanh Nga Hotel Öne Çıkan Resim
Thanh Nga Hotel Dış Mekan
Thanh Nga Hotel İç Mekan
Thanh Nga Hotel İç Mekan
Thanh Nga Hotel Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Thanh Nga Hotel
395 Hung Vuong, Ward 9 Orta Vietnam, Tuy Hoa

Tuy Hoa bölgesindeki Thanh Nga Hotel konaklamanızda, Dien Hong Parkı ve Şehitler Anıtı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Chop Chai Dağı ile 5 mi (8,1 km) ve Bai Xep Plajı ile 7,7 mi (12,3 km) mesafede.

Thanh Nga Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 8.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (VIP)
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x