Thandeka Game Lodge & Spa

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Bela-Bela
Thandeka Game Lodge & Spa Genel
Thandeka Game Lodge & Spa Genel
Thandeka Game Lodge & Spa Genel
Thandeka Game Lodge & Spa Genel
Thandeka Game Lodge & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +23 fotoğraf
Thandeka Game Lodge & Spa
Rooiberg Road Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Bela-Bela

Bela-Bela bölgesindeki Thandeka Game Lodge & Spa misafirlere kırsal bölgede, Mabalingwe Doğa Koruma Alanı Güney Kapısı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Wessels Gölü ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı küçük otel Klipspringer Gölü ile 2,6 mi (4,2 km) ve Northland Golf Club ile 19,5 mi (31,4 km) mesafede.

Küçük otelin havuz kenarı bar/oturma salonu misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi keyfi sunuyor.

Misafirler 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Özel banyo ve derin küvetler. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Safari sırasında yerel doğal yaşamı gözlemleyin, sonra açık havuz ve spa küveti ile yorgunluk atın. Bu küçük otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bela-Bela bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kulübe misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Çadır (Luxury)
Luxury
Luxury Çadır (Double)
Room
Family Çadır (Standard)
Room
Standard Çadır (Double)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x