Thallos Cave House and Apartments

Karterados
Thallos Cave House and Apartments Öne Çıkan Resim
Thallos Cave House and Apartments Dış Mekan
Thallos Cave House and Apartments Dış Mekan
Thallos Cave House and Apartments İç Mekan
Thallos Cave House and Apartments Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Thallos Cave House and Apartments
Karterados , Karterados

Thallos Cave House and Apartments misafirlere Santorini bölgesinde, havaalanı yakınında, Ege Adaları yakınında ve Agios Nikolaos Manastırı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kamari Plajı ile 4,5 mi (7,2 km) ve Athinios Limanı ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 29-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa
Deluxe
Deluxe Süit
Comfort
Comfort Stüdyo, Teras
Economy
Economy Stüdyo
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x