Thalassa Residence

Quatre Cocos
Thalassa Residence Öne Çıkan Resim
Thalassa Residence Dış Mekan
Thalassa Residence Dış Mekan
Thalassa Residence Dış Mekan
Thalassa Residence Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Thalassa Residence
Coast Road , Quatre Cocos

Bu villa misafirlere Belle Mare bölgesinde, plajda, Belle Mare Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Palmar Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Splash N Fun Leisure Park ile 2,4 mi (3,8 km) ve Gümüş Plajı ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Bu villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için villada DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon vardır. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerin konforu için odada masaj hizmeti, odada (ücretli) çocuk bakımı, telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkanı sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Açık havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu villada ayrıca bebek bakımı (ücretli), düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 4 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x