Thaiji Pousada e Parador

Florianopolis
Thaiji Pousada e Parador Genel
Thaiji Pousada e Parador Öne Çıkan Resim
Thaiji Pousada e Parador Dış Mekan
Thaiji Pousada e Parador Dış Mekan
Thaiji Pousada e Parador Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Thaiji Pousada e Parador
108 Servidão Caminho do Mar , Florianopolis

Thaiji Pousada e Parador misafirlere Florianopolis (Ingleses do Rio Vermelho) bölgesinde, Ingleses Plajı yakınında ve Barra Norte Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pousada otel Canasvieiras Plajı ile 7 mi (11,3 km) ve Brava Plajı ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pousada otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Luxury Oda, Denize Sıfır
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Okyanus Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x