Thada Chateau Hotel

Isan, Ban Bu Lamduan
Thada Chateau Hotel Öne Çıkan Resim
Thada Chateau Hotel Dış Mekan
Thada Chateau Hotel Dış Mekan
Thada Chateau Hotel Yerinde Yemek
Thada Chateau Hotel Yerinde Yemek
Image More +3 fotoğraf
Thada Chateau Hotel
299 Moo 18 Buriram-Prakonchai T.Issan A. Mung Isan, Ban Bu Lamduan

Buriram bölgesindeki Thada Chateau Hotel konaklamanızda, Buriram Rajabhat Üniversitesi ve I-Mobile Stadı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chang Uluslararası Yarış Pisti ile 2,7 mi (4,3 km) ve Buriram Kalesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 48 klimalı odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Chateau Pool Side 1st Floor
Room
Chateau Superior Twin 2nd Floor
Room
Chateau Farm View 3rd Floor

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x