TH Brucoli - Venus Sea Garden

Doğu Sicilya, Augusta
TH Brucoli - Venus Sea Garden Genel
TH Brucoli - Venus Sea Garden Genel
TH Brucoli - Venus Sea Garden Genel
TH Brucoli - Venus Sea Garden Genel
TH Brucoli - Venus Sea Garden Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
TH Brucoli - Venus Sea Garden
Via Pantelleria, 22 Contrada Monte Amara Doğu Sicilya, Augusta

Augusta bölgesindeki TH Brucoli - Venus Sea Garden konaklamanızda, Brucoli Körfezi ve Santa Croce Deniz Feneri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Catania Plajı ile 27,7 mi (44,6 km) ve Piazza del Duomo ile 29,5 mi (47,5 km) mesafede.

Bölgesel mutfak alanında uzman olan Le Terrazze yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 58 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Açık tenis kortları ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Augusta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 183 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit, Deniz Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x