TGI Grand Fortuna

Hosur
TGI Grand Fortuna Genel
TGI Grand Fortuna Genel
TGI Grand Fortuna Genel
TGI Grand Fortuna Genel
TGI Grand Fortuna Genel
Image More +29 fotoğraf
TGI Grand Fortuna
D. No. 3/24, Seethram Nagar Krishnagiri Main Road , Hosur

Hosur bölgesindeki TGI Grand Fortuna konaklamanızda, Murugan Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bannerghatta Yolu ile 21,9 mi (35,2 km) ve Lalbagh Botanik Bahçeleri ile 25 mi (40,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 60 klimalı odada şömine ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Grand Süit, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x