TG Hostel

Taichung
TG Hostel Genel
TG Hostel Öne Çıkan Resim
TG Hostel Dış Mekan
TG Hostel Dış Mekan
TG Hostel Oda Manzaraları
Image More +30 fotoğraf
TG Hostel
No.339, Chenggong Rd., Central Dist. , Taichung

TG Hostel misafirlere Taichung (Merkez Bölge) bölgesinde, Liuchuan Nehir Kenarı Yürüyüş Yolu yakınında ve Zhonghua Gece Pazarı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Fengjia Akşam Pazarı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Lihpao Land ile 16,6 mi (26,7 km) mesafede.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x