Tetirah Boutique Hotel Salatiga

Salatiga
Tetirah Boutique Hotel Salatiga Genel
Tetirah Boutique Hotel Salatiga Öne Çıkan Resim
Tetirah Boutique Hotel Salatiga İç Mekan
Tetirah Boutique Hotel Salatiga İç Mekan
Tetirah Boutique Hotel Salatiga İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Tetirah Boutique Hotel Salatiga
Jl. Letjend Sukowati no. 47 D Jawa Tengah , Salatiga

Salatiga bölgesindeki Tetirah Boutique Hotel Salatiga konaklamanızda GEREJA KRISTEN JAWA SALIB PUTIH TAPINAĞI ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Kali Pancur Waterfall ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Rawa Pening Lake ile 4,7 mi (7,6 km) ve Gedong Songo Temple ile 10,9 mi (17,6 km) mesafede.

Otelin Asya mutfağı alanında uzman restoranı Kedai Merah Putih misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Sigara İçilmez
Family
Family Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x