Tesoro Hotel Zakynthos

Arkadii, Tsilivi
Tesoro Hotel Zakynthos Genel
Tesoro Hotel Zakynthos Genel
Tesoro Hotel Zakynthos Öne Çıkan Resim
Tesoro Hotel Zakynthos Dış Mekan
Tesoro Hotel Zakynthos Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Tesoro Hotel Zakynthos
Planos Zakynthos Arkadii, Tsilivi

Zakynthos bölgesindeki Tesoro Hotel Zakynthos konaklamanızda, Ionian Sea ve Tsilivi Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Zakynthos Limanı ile 4,2 mi (6,7 km) ve Alykanas Plajı ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Tesoro Hotel Zakynthos misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

74 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Havuz Manzaralı
Split-Level
Split-Level Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x