Terre des Baronnies. Cabanes

Route De La Lavande, Ribeyret
Terre des Baronnies. Cabanes Genel
Terre des Baronnies. Cabanes Genel
Terre des Baronnies. Cabanes Genel
Terre des Baronnies. Cabanes Öne Çıkan Resim
Terre des Baronnies. Cabanes Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Terre des Baronnies. Cabanes
LA CAPELETTE Route De La Lavande, Ribeyret

Terre des Baronnies. Cabanes konaklamanızda Ribeyret bölgesinde, Gorges de la Méouge Biyolojik Koruma Alanı ile 42,7 km (26,5 mi) ve Sisteron Kalesi ile 51,2 km (31,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu çevre dostu oda ve kahvaltı sunan otel Baronnies Provençales Ulusal Doğa Parkı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Provencal Baronnies Gözlemevi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Table d'hôtes restoranı bölgesel mutfak alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 5 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda duş kabini vardır.

Spa küveti, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kulübe
Kulübe (Andromède)
Kulübe
Kulübe (Cassiopée)
Kulübe
Kulübe (Persée)
Kulübe
Kulübe (Céphée)
Kulübe
Kulübe (Pégase)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x