Terrazza sul Parco

Sicilya Güney Sahili, Modica
Terrazza sul Parco Öne Çıkan Resim
Terrazza sul Parco Dış Mekan
Terrazza sul Parco Dış Mekan
Terrazza sul Parco Dış Mekan
Terrazza sul Parco Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Terrazza sul Parco
Contrada crocevie cava d'ispica, 60 Sicilya Güney Sahili, Modica

Modica bölgesindeki Terrazza sul Parco konaklamanızda, Chiesa Santa Maria del Carmine ve Museo Civico ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu tatil evi Chiesa di San Giorgio ile 1,6 mi (2,5 km) ve Cattedrale di San Pietro ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Terrazza sul Parco misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, fırınlar ve set üstü ocak bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere çamaşır makineleri ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Villa, 2 Yatak Odası, Park Manzaralı
Room
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x