Terrado Arturo Prat

Kuzey Şili, Iquique
Terrado Arturo Prat Genel
Terrado Arturo Prat Öne Çıkan Resim
Terrado Arturo Prat Dış Mekan
Terrado Arturo Prat Dış Mekan
Terrado Arturo Prat Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Terrado Arturo Prat
Anibal Pinto 695 Kuzey Şili, Iquique

Terrado Arturo Prat misafirlere Iquique merkezinde, Iquique Belediye Tiyatrosu ve Prat Meydanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Casa Collahuasi Sanat Müzesi ile 0,3 mi (0,4 km) ve Baquedano Sokağı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 115 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu vardır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Süit,
Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x