Terra Luso

Lamas
Terra Luso Genel
Terra Luso Genel
Terra Luso Genel
Terra Luso Öne Çıkan Resim
Terra Luso Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Terra Luso
50 rua das Flores , Lamas

Cadaval (Lamas e Cercal) bölgesindeki Terra Luso misafirlere Avenal Değirmeni ve Cadaval Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kır evi Matriz Nossa Senhora da Conceicao Kilisesi ile 7 km (4,4 mil) ve Real Fabrica do Gelo ile 8,7 km (5,4 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca kır evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için çamaşırhane ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı (1)
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı (2)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (5)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı (3)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı (4)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x