Terra Iguazú Apart Hotel

Puerto Iguazú
Terra Iguazú Apart Hotel Öne Çıkan Resim
Terra Iguazú Apart Hotel Dış Mekan
Terra Iguazú Apart Hotel Dış Mekan
Terra Iguazú Apart Hotel Dış Mekan
Terra Iguazú Apart Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Terra Iguazú Apart Hotel
Palmera 33 , Puerto Iguazú

Puerto Iguazú bölgesindeki Terra Iguazú Apart Hotel misafirlere milli parkta, Sinekkuşu Bahçesi ve Port 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Iguazu Şelalesi ile 10,9 mi (17,5 km) ve Kuş Parkı ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Terra Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x