Terno su Napoli B&B

Napoli
Terno su Napoli B&B Öne Çıkan Resim
Terno su Napoli B&B Dış Mekan
Terno su Napoli B&B İç Mekan
Terno su Napoli B&B İç Mekan
Terno su Napoli B&B Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Terno su Napoli B&B
Via Tino di Camaino 3 , Napoli

Terno su Napoli B&B size Napoli merkezinde, Santobono Hastanesi ile 3 dakika yürüyüş ve Villa Floridiana ile 8 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza del Plebiscito ile 2,7 mi (4,3 km) ve Molo Beverello Limanı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

3 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Dört Kişilik Oda (86)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (16)
Room
Superior Üç Kişilik Oda (42)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x