Termy Warmińskie

Lidzbark Warminski
Termy Warmińskie Genel
Termy Warmińskie Genel
Termy Warmińskie Öne Çıkan Resim
Termy Warmińskie Dış Mekan
Termy Warmińskie Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Termy Warmińskie
Kapielowa 1 , Lidzbark Warminski

Lidzbark Warminski bölgesindeki Termy Warmińskie konaklamanızda, Bishop Yaz Bahçeleri ve Serası ve Lidzbark Warminski Kalesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel High Gate Geçidi ile 1,6 mi (2,7 km) ve Church of the Most Holy Saviour ile 13 mi (20,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

50 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 7 kapalı yüzme havuzu, kaplıca ve ücretsiz su parkı mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis ve asansör vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Yatak Odası
Oda,
Oda, 1 Yatak Odası
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x