Terme Čatež - Sonce - Čatež ob Savi

İç Hırvatistan, Terme Catez
Terme Čatež - Sonce - Čatež ob Savi Genel
Terme Čatež - Sonce - Čatež ob Savi Genel
Terme Čatež - Sonce - Čatež ob Savi Öne Çıkan Resim
Terme Čatež - Sonce - Čatež ob Savi Dış Mekan
Terme Čatež - Sonce - Čatež ob Savi Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Terme Čatež - Sonce - Čatež ob Savi
35 Topliška cesta İç Hırvatistan, Terme Catez

Brezice bölgesindeki Terme Čatež - Sonce - Čatež ob Savi konaklamanızda, Terme Catez ve Poletna Termalna riviera ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kumarhane olan tatil parkı Zimska Termalna riviera ile 0,3 mi (0,5 km) ve Brezice Kalesi ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Bu tatil parkı, 4 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler için 7 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 31 inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antrenman yapabilirsiniz, isteyen misafirler için 10 kapalı yüzme havuzu veya 10 spa küveti vardır. Bu tatil parkı ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Karavan, 2 Yatak Odası
Comfort
Comfort Karavan, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Karavan, 3 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Room
Superior Karavan, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x