Termas de Aguas Calientes

Güney Şili, Puyehue
Termas de Aguas Calientes Öne Çıkan Resim
Termas de Aguas Calientes Dış Mekan
Termas de Aguas Calientes Dış Mekan
Termas de Aguas Calientes Kahvaltı
Termas de Aguas Calientes Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Termas de Aguas Calientes
Ruta 215 KM 76, Camino a Antillanca Güney Şili, Puyehue

Termas de Aguas Calientes misafirlere Puyehue bölgesinde, denize sıfır ve Puyehue Ulusal Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel Puyehue Gölü ile 10,1 mi (16,3 km) ve Antillanca Ski Resort ile 11,4 mi (18,3 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan El Arrayan restoranı bölgesel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 26 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Kaplıca, açık havuz ve kapalı havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Kulübe (4 Adults)
Superior
Superior Çadır
Deluxe
Deluxe Çadır, Nehir Manzaralı
Room
Superior Kulübe, 3 Yatak Odası (5 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x