Teras Bali Rice Terrace Bungalows and Spa

Lesser Sunda Islands, Sidemen
Teras Bali Rice Terrace Bungalows and Spa Genel
Teras Bali Rice Terrace Bungalows and Spa Genel
Teras Bali Rice Terrace Bungalows and Spa Öne Çıkan Resim
Teras Bali Rice Terrace Bungalows and Spa Dış Mekan
Teras Bali Rice Terrace Bungalows and Spa Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Teras Bali Rice Terrace Bungalows and Spa
Br. Tebola Lesser Sunda Islands, Sidemen

Sidemen bölgesindeki Teras Bali Rice Terrace Bungalows and Spa konaklamanızda Pesaban Traditional Village ve Telaga Waja River ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tukad Yeh Unda Dam ile 7,9 mi (12,6 km) ve Tirai Air Terjun Tukad Unda ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

13 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bitişik şaraphane ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler 5 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x