Terang Motor Inn

Güneybatı Victoria, Terang
Terang Motor Inn Genel
Terang Motor Inn Öne Çıkan Resim
Terang Motor Inn Dış Mekan
Terang Motor Inn Dış Mekan
Terang Motor Inn Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Terang Motor Inn
6746 Princes Hwy Güneybatı Victoria, Terang

Terang Motor Inn konaklamanızda Terang bölgesinde, Sandy Koyu ile 39,5 km (24,5 mi) ve Logan's Plajı Balina İzleme Platformu ile 44,1 km (27,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu motel Pertobe Gölü Macera ve Oyun Alanı ile 44,5 km (27,7 mi) ve Warrnambool Plajı ile 44,6 km (27,7 mi) mesafede.

Motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar bulunan 12 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x