Tenuta San Nicola

Salice Salentino Şarap Bölgesi, Novoli
Tenuta San Nicola Genel
Tenuta San Nicola Genel
Tenuta San Nicola Genel
Tenuta San Nicola Genel
Tenuta San Nicola Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Tenuta San Nicola
Strada Provinciale Veglie-Novoli Salice Salentino Şarap Bölgesi, Novoli

Novoli bölgesindeki Tenuta San Nicola misafirlere kırsal bölgede, Leone de Castris Şaraphanesi ve Cantina Petrelli Üzüm Bağları ve Şaraphanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Azienda Olearia Schirinzi ile 2,9 mi (4,6 km) ve Cantele Şaraphanesi ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Bitişik şaraphane ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Birden Çok Yatak
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x