Tenuta San Michele

Doğu Sicilya, Santa Venerina
Tenuta San Michele Öne Çıkan Resim
Tenuta San Michele Dış Mekan
Tenuta San Michele Dış Mekan
Tenuta San Michele Yerinde Yemek
Tenuta San Michele Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Tenuta San Michele
Via Zafferana 13 Doğu Sicilya, Santa Venerina

Santa Venerina bölgesindeki Tenuta San Michele konaklamanızda, Etna Dağı ve Barone di Villagrande 1727 ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 18,9 mi (30,4 km) ve Adventure Park Etna ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Restoranda Tenuta San Michele misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Üzüm Asması Manzaralı
Room
Standard Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Mutfak, Üzüm Asması Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x