Tenuta Odegitria

Itria Valley, Martina Franca
Tenuta Odegitria Genel
Tenuta Odegitria Genel
Tenuta Odegitria Genel
Tenuta Odegitria Genel
Tenuta Odegitria Genel
Image More +75 fotoğraf
Tenuta Odegitria
Strada Cupa- Battaglini 32/A Itria Valley, Martina Franca

Martina Franca bölgesindeki Tenuta Odegitria misafirlere kırsal bölgede, Carmine Kilisesi ve San Domenico Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Zoosafari Hayvanat Bahçesi ile 10,9 mi (17,5 km) ve Basilica di San Martino ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Tatil evinde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Martina Franca bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu tatil evi misafirlerimize 2100 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Classic Stüdyo
Room
Traditional Ev (Trullo Dell'Aia)
Room
Traditional Ev (Trullo La Corte)
Room
Traditional Ev, Mutfak
Room
Traditional Ev (Trullo Il Palmento)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x