Tenuta Dei Mori

Apennine Mountains, Marsciano
Tenuta Dei Mori Genel
Tenuta Dei Mori Öne Çıkan Resim
Tenuta Dei Mori Dış Mekan
Tenuta Dei Mori Dış Mekan
Tenuta Dei Mori Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Tenuta Dei Mori
Via XXIV Maggio 21A, Localita Villanova Apennine Mountains, Marsciano

Tenuta Dei Mori konaklamanızda Marsciano bölgesinde, Rocca Paolina ile 17,6 km (11 mi) ve Galleria Nazionale dell'Umbria ulusal galerisi ile 18,2 km (11,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu pansiyon Fontana Maggiore ile 18,2 km (11,3 mi) ve Trasimeno Gölü ile 19,4 km (12 mi) mesafede.

Misafirler için LCD televizyon olan 5 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane, spa küveti ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu Toskana stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo,
Stüdyo, Engellilere Uygun, Mutfak
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x