Tenuta degli Obizzi

Montecarlo
Tenuta degli Obizzi Öne Çıkan Resim
Tenuta degli Obizzi Dış Mekan
Tenuta degli Obizzi Dış Mekan
Tenuta degli Obizzi Yerinde Yemek
Tenuta degli Obizzi Oda Manzaraları
Image More +67 fotoğraf
Tenuta degli Obizzi
Via dell'Anfrione, 2 , Montecarlo

Tenuta degli Obizzi konaklamanızda Montecarlo bölgesinde, Pinocchio Park (Pinokyo Parkı) ile 9,7 km (6,1 mi) ve Guinigi Kulesi ile 14,6 km (9,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu tatil evi San Frediano Bazilikası ile 14,6 km (9,1 mil) ve Piazza dell'Anfiteatro ile 14,7 km (9,1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca tatil evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Spa küveti ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu tatil evinde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x