Tenuta Castelverde

Castel Giorgio
Tenuta Castelverde Öne Çıkan Resim
Tenuta Castelverde Dış Mekan
Tenuta Castelverde Dış Mekan
Tenuta Castelverde Dış Mekan
Tenuta Castelverde Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Tenuta Castelverde
Contrada Pecorone 16 , Castel Giorgio

Castel Giorgio bölgesindeki Tenuta Castelverde misafirlere kırsal bölgede, Terme di Orte ve Torre Alfina Kalesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Bolsena Gölü ile 6,6 mi (10,5 km) ve Palazzo Farnese ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 odada şömine ve LCD televizyon vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Toskana stili çiftlik otelinde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler 30 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit
Room
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x