Tenuta Bellaprima

Sicilya Güney Sahili, Niscemi
Tenuta Bellaprima Genel
Tenuta Bellaprima Öne Çıkan Resim
Tenuta Bellaprima Dış Mekan
Tenuta Bellaprima Dış Mekan
Tenuta Bellaprima Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Tenuta Bellaprima
Strada Provinciale 227 Sicilya Güney Sahili, Niscemi

Niscemi bölgesindeki Tenuta Bellaprima konaklamanızda, Bosco di Santo Pietro Doğa Koruma Alanı ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu çiftlik oteli Bosco Santo Pietro Doğa Koruma Alanı ile 6,7 mi (10,9 km) ve Bölge Seramik Müzesi ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede.

Restoranda Tenuta Bellaprima misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Teras, Vadi Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Vadi Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x