Tennerhof Luxury Chalets

Avusturya Alpleri, Kitzbuehel
Tennerhof Luxury Chalets Genel
Tennerhof Luxury Chalets Genel
Tennerhof Luxury Chalets Genel
Tennerhof Luxury Chalets Genel
Tennerhof Luxury Chalets Genel
Image More +52 fotoğraf
Tennerhof Luxury Chalets
Römerweg 7 Avusturya Alpleri, Kitzbuehel

Tennerhof Luxury Chalets konaklamanızda Kitzbuehel bölgesinde, golf sahasına yakın, Kitzbueheler Horn Teleferiği ve Hahnenkamm Teleferiği ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Karagöl ile 3,7 km ve Fleckalmbahn ile 6,2 km mesafede.

Otelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve kapalı özel spa küveti olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük (Queen) Boy çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve espresso kahve makinesi vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra kapalı havuz ve spa küveti dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı, Dağ Yamacı
Deluxe
Deluxe Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı, Dağ Yamacı
Superior
Superior Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x