Teight Hotel

Thrace, Selanik
Teight Hotel Genel
Teight Hotel Genel
Teight Hotel Genel
Teight Hotel Genel
Teight Hotel Genel
Image More +40 fotoğraf
Teight Hotel
8 Mitropolitou Iosif Thrace, Selanik

Teight Hotel misafirlere Selanik merkezinde, Nikis Avenue ve Tsimiski Caddesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Selanik Beyaz Kulesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Aristotelous Meydanı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelin Akdeniz mutfağı alanında uzman olan restoranı Moldee misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

45 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Teight
Teight Comfort Room
Teight
Teight Superior Room
Teight
Teight Executive Room
Teight
Teight Junior Suite
Teight
Teight Penthouse Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x