Tebesaya Homestay

Lesser Sunda Islands, Peliatan
Tebesaya Homestay Öne Çıkan Resim
Tebesaya Homestay Dış Mekan
Tebesaya Homestay İç Mekan
Tebesaya Homestay Kahvaltı
Tebesaya Homestay Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Tebesaya Homestay
Jalan Sukma No.6 Br. Tebesaya, Peliatan Lesser Sunda Islands, Peliatan

Tebesaya Homestay misafirlere Ubud merkezinde, Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Ubud Maymun Ormanı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Agung Rai Sanat Müzesi ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda DVD oynatıcı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x