Te Mahuru Retreat

Kaikoura
Te Mahuru Retreat Genel
Te Mahuru Retreat Genel
Te Mahuru Retreat Genel
Te Mahuru Retreat Öne Çıkan Resim
Te Mahuru Retreat Dış Mekan
Image More +81 fotoğraf
Te Mahuru Retreat
233 Schoolhouse Rd , Kaikoura

Kaikoura (Kaikoura Flat) bölgesindeki Te Mahuru Retreat misafirlere Kaikoura Plajı ve Kaikoura District Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Fyffe Dağı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Kaikoura Müzesi ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Kaikoura bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 215 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Room 3)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Room 1)
Üç
Üç Kişilik Oda (Room 2)
Dört
Dört Kişilik Oda (Room 4)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Room 5)
Kır
Kır Evi, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x