Te Aroha Motel

North Island (kuzey Ada), Te Aroha
Te Aroha Motel Öne Çıkan Resim
Te Aroha Motel Dış Mekan
Te Aroha Motel Dış Mekan
Te Aroha Motel Oda Düzeni
Te Aroha Motel Oda Düzeni
Image More +19 fotoğraf
Te Aroha Motel
108 WHITAKER STREET North Island (kuzey Ada), Te Aroha

Te Aroha bölgesindeki Te Aroha Motel konaklamanızda, Mokena Gayzeri ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Te Aroha Museum ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu motel Hobbiton Film Seti ile 30,6 mi (49,3 km) ve Kaimai Mamaku Ormanı Parkı ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Family
Family İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x