Te Aroha Dhanachuli

Kuzey Himalaya, Nainital
Te Aroha Dhanachuli Genel
Te Aroha Dhanachuli Genel
Te Aroha Dhanachuli Öne Çıkan Resim
Te Aroha Dhanachuli Dış Mekan
Te Aroha Dhanachuli İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Te Aroha Dhanachuli
Dhanachuli Bend, Near Mukteshwar District Nainital Kuzey Himalaya, Nainital

Te Aroha Dhanachuli konaklamanızda Nainital bölgesinde, Bhalu Gaad Waterfall ile 12,4 km (7,7 mi) ve Chauli Ki Jali ile 13,7 km (8,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Naukuchiatal Lake ile 14,3 km ve Bhimeshwar Hint Tapınağı ile 30,6 km mesafede.

Otelin restoranı The Oaks misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için iPod takma konsolu olan 10 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Viktorya dönemi stili otelde misafirlere atari salonu/oyun odası, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Luxury Oda
Room
Family Oda
Room
Family Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x