Tay Bac Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Tay Bac Hotel Genel
Tay Bac Hotel Genel
Tay Bac Hotel Genel
Tay Bac Hotel Öne Çıkan Resim
Tay Bac Hotel Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Tay Bac Hotel
4 Ha Bong St, Phuoc My Ward Son Tra District Orta Vietnam, Da Nang

Da Nang (Son Tra) bölgesindeki Tay Bac Hotel My Khe Plajı ve Doğu Denizi Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Dragon Köprüsü ile 1,7 mi (2,7 km) ve Han River ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Tay Tac Bar Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut.

Misafirler için 65 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Bağlantılı Odalar, Kısmi Deniz Manzarası
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x