Tativan Hotel

Caribbean Lowlands, Valledupar
Tativan Hotel Genel
Tativan Hotel Genel
Tativan Hotel Öne Çıkan Resim
Tativan Hotel Dış Mekan
Tativan Hotel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Tativan Hotel
Calle 16A No. 9-50 Caribbean Lowlands, Valledupar

Tativan Hotel misafirlere Valledupar merkezinde, Centro Artesanal Calle Grande yakınında ve Valledupar Kültür Evi ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Alfonso Lopez Meydanı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Valledupar Güzel Sanatlar Okulu ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Yemek servisi için La Sierra ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 70 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için buhar odası ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Habitación
Habitación Premium Individual
Room
Habitación Standard Individual
Room
Habitación Standard Doble
Room
Habitación Premium Doble
Room
Habitación Standard Twin
Room
Habitación Premium Twin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x