Taroko Liiko Hotels

Xincheng
Taroko Liiko Hotels Genel
Taroko Liiko Hotels Genel
Taroko Liiko Hotels Genel
Taroko Liiko Hotels Genel
Taroko Liiko Hotels Genel
Image More +50 fotoğraf
Taroko Liiko Hotels
No. 63, Xinxing Road , Xincheng

Xincheng bölgesindeki Taroko Liiko Hotels misafirlere ana cadde üzerinde, Taroko Ulusal Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Ebedi Pınar Tapınağı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Golden Kanyonu ile 6,8 km (4,2 mil) ve Chishingtan Plajı ile 11,2 km (6,9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Misafirler 700 metre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Panoramic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x