Tärnaby Fjällhotell

Kuzey İsveç, Tarnaby
Tärnaby Fjällhotell Genel
Tärnaby Fjällhotell Genel
Tärnaby Fjällhotell Genel
Tärnaby Fjällhotell Genel
Tärnaby Fjällhotell Genel
Image More +41 fotoğraf
Tärnaby Fjällhotell
Östra Strandvägen 16 Kuzey İsveç, Tarnaby

Tärnaby Fjällhotell misafirlere Tarnaby bölgesinde, göl üzerinde, Tarnaby Kayak Merkezi yakınında ve Tarnaby Kilisesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Sandviksvagen Patikası ile 1,7 mi (2,8 km) ve Atoklimpen ile 14,1 mi (22,7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Backfickan restoranı ideal, bu restoran bölgesel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 36 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sauna ve 24 saat açık spor salonu sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Göl Manzaralı
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x