Taplow House Hotel & Spa

South East England, Taplow
Taplow House Hotel & Spa Genel
Taplow House Hotel & Spa Genel
Taplow House Hotel & Spa Genel
Taplow House Hotel & Spa Genel
Taplow House Hotel & Spa Genel
Image More +45 fotoğraf
Taplow House Hotel & Spa
Berry Hill South East England, Taplow

Taplow House Hotel & Spa misafirlere Maidenhead bölgesinde, tarihi bölgede, Windsor Kalesi ve Maidenhead Demiryolu Köprüsü (Maidenhead Viyadüğü) ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Legoland® Windsor ile 7,7 mi (12,4 km) ve Thames Nehri ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Britanya Mutfağı sevenler için The Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 32 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz spa küveti ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Edward dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bir
Bir adet Çift Kişilik Yataklı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Classic
Classic Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x