Tanoak Resort

Kızıldeniz Kıyısı, Ataqah
Tanoak Resort Genel
Tanoak Resort Genel
Tanoak Resort Genel
Tanoak Resort Genel
Tanoak Resort Genel
Image More +36 fotoğraf
Tanoak Resort
Azha Resort, Ain Sokhna 34 KM, 149 Suez-Hurghada Road Kızıldeniz Kıyısı, Ataqah

Ataqah bölgesindeki Tanoak Resort konaklamanızda, Sokhna Golf Club ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan resort otel Teda Fun Valley Eğlence Merkezi ile 7,3 mi (11,8 km) ve Ein El Sokhna Limanı ile 8,3 mi (13,3 km) mesafede.

Insula yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 4 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 149 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon ve dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 3 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Resort otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Süit
Presidential
Presidential Villa
Superior
Superior Oda
Family
Family Süit (Superior)
Room
Family Süit (Deluxe)
Room
Royal Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x