Tangkoko Sanctuary Villa & Spa

Selebes (sulavesi), Bitung
Tangkoko Sanctuary Villa & Spa Genel
Tangkoko Sanctuary Villa & Spa Öne Çıkan Resim
Tangkoko Sanctuary Villa & Spa Dış Mekan
Tangkoko Sanctuary Villa & Spa Dış Mekan
Tangkoko Sanctuary Villa & Spa Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Tangkoko Sanctuary Villa & Spa
Jalan Rata Batuputih Selebes (sulavesi), Bitung

Tangkoko Sanctuary Villa & Spa konaklamanızda Bitung bölgesinde, Tangkoko Nature Reserve ile 0,1 km (0,1 mi) ve Lembeh Strait ile 24,8 km (15,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Lembeh Boğazı ile 31,8 km (19,7 mi) ve Tongkoko Dağı ile 34,1 km (21,2 mi) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Tangkoko Sanctuary misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Oda, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x