Tanegashima Araki Hotel

Tanegaşima, Nishinoomote
Tanegashima Araki Hotel Genel
Tanegashima Araki Hotel Öne Çıkan Resim
Tanegashima Araki Hotel Kahvaltı
Tanegashima Araki Hotel Kahvaltı
Tanegashima Araki Hotel Kahvaltı
Image More +68 fotoğraf
Tanegashima Araki Hotel
78 Nishi-machi Tanegaşima, Nishinoomote

Nishinoomote bölgesinde merkezi bir konaklama için Tanegashima Araki Hotel ideal; Teppokan-Gun Müzesi ile 4 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Urada Plajı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Tanegashima Uzay Merkezi ile 10,8 mi (17,5 km) mesafede.

Japon mutfağı sevenler için Japanese restaurant restoranı okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna, karaoke ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda ( B)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Traditional
Traditional Oda (Japanese Western Style)
Oda,
Oda, Sadece erkekler için (Capsule)
Room
Traditional Oda ( A)
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

x