Tanakaya Hinageshikan

Rishifuji
Tanakaya Hinageshikan Öne Çıkan Resim
Tanakaya Hinageshikan İç Mekan
Tanakaya Hinageshikan İç Mekan
Tanakaya Hinageshikan Kahvaltı
Tanakaya Hinageshikan Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Tanakaya Hinageshikan
Oshidomari Honcho 115 , Rishifuji

Tanakaya Hinageshikan misafirlere Rishifuji bölgesinde, iskele üstünde, Peshi Misaki Gözlerm Evi ve Yuhigaoka Gözlem Evi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu ryokan otel Pon Dağı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Oshidomari Trail ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Tanakaya Hinageshikan misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 8.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kaplıca ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilmez (with Star Watch Guide Tour / Rainout)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x